OVER MIJ

Wie ben ik?

pasfoto
Imke Ebben

Ik ben Imke Ebben (1980), opgeleid tot sociaal pedagogisch hulpverlener en al jaren werkzaam als begeleider in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb met verschillende doelgroepen gewerkt, zoals kinderen met een ernstige meervoudige beperking,  mensen met psychiatrische problemen en mensen die naast hun verstandelijke beperking blind en/ of doof zijn. Ik beheers de Nederlandse gebarentaal steeds beter.

Door eigen ervaringen kwam ik in aanraking met haptotherapie. De manier van contact maken, sprak mij zo aan dat ik hier meer van wilde weten. Ik heb eerst de basisopleiding haptonomie gedaan waardoor ik meer verdieping in mijn werk als begeleider vond. Er veranderde echt wat in het contact met cliënten!
Ik wilde hier meer mensen bekend mee maken en andere mensen de verrijking bieden die de haptonomie mij heeft geboden. Daarom ben ik doorgestroomd in de opleiding tot haptotherapeut. Beide aan de Academie voor Haptonomie in Doorn.

"Er veranderde echt wat in het contact met cliënten!"

Meer weten of contact opnemen?

Wil je meer weten over haptotherapie? Neem dan contact met mij op door te klikken op onderstaande button. Je kunt natuurlijk ook even bellen naar 06 20 93 63 46 of een berichtje sturen via Whatsapp.

Geef een antwoord