Werkwijze

Werkwijze

 

Tijdens onze eerste afspraak maken we kennis met elkaar, we onderzoeken samen de vraag waar jij mee komt. Ik zal uitleg geven over haptotherapie en de manier waarop ik werk. Als dit voor jou goed voelt, dan maken we een nieuwe afspraak.

Een behandeling beginnen we met een gesprek, hoe kom je binnen, wat staat vooraan op dit moment. We maken, zonder dat ik je aanraak, de verbinding tussen wat jij vertelt en wat er op dat moment in je lichaam gebeurt.

 

"Binnen haptotherapie word je uitgenodigd te luisteren naar wat jouw lichaam je vertelt"

- Imke

 

Ik zal je uitnodigen op de behandelbank te komen liggen, zodat we in aanraking beide kunnen voelen wat je lichaam vertelt. Hoe reageert je lichaam wanneer ik een hand op je rug leg? Hoe maak jij daar contact mee? Hoe ga je om met belasting? Ook kunnen we gebruikmaken van ervaringsoefeningen. Door gebruik van materialen kunnen we verder uitdiepen hoe jij met bepaalde situaties omgaat. Voor we afscheid nemen spreken we na wat je tijdens de behandeling hebt ervaren en maken we samen de vertaling naar het dagelijks leven.

Tijdens een behandeltraject staan we samen stil bij de ontwikkelingen die je maakt. De duur van een traject is afhankelijk van de vraag waarmee je komt. Tijdens de eerste afspraak vraag ik je ook om de praktijkovereenkomst te ondertekenen.

Spreekt mijn werkwijze je aan, en wil je een keer een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek maken? Neem dan contact met mij op en maak een afspraak door te klikken op onderstaande button. Je kunt natuurlijk ook even bellen naar 06 20 93 63 46 als je vragen hebt of extra informatie wilt. Ik sta je met alle plezier te woord. Graag tot ziens.

 

Neem contact op en maak een afspraak