OVER MIJ

Wie ben ik?

 

pasfoto
Imke Ebben
Ik ben Imke Ebben (1980), opgeleid tot sociaal pedagogisch hulpverlener en al jaren werkzaam als begeleider in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. De laatste jaren ben ik werkzaam in een behandelkliniek voor mensen met een verstandelijke beperking en een
psychiatrische hulpvraag.

Door eigen ervaringen kwam ik in aanraking met haptotherapie. De manier van contact maken, sprak mij zo aan dat ik hier meer van wilde weten. Ik heb eerst de basisopleiding haptonomie gedaan waardoor ik meer verdieping in mijn werk als begeleider vond.

 

"Er veranderde echt wat in het contact met cliënten!"

Ik wilde hier meer mensen bekend mee maken en andere mensen de verrijking bieden die de haptonomie mij heeft geboden. Daarom ben ik doorgestroomd in de opleiding tot haptotherapeut. Beide aan de Academie voor Haptonomie in Doorn.

Op dit moment zit ik in de afstudeerfase, vandaar dat ik als haptotherapeut in opleiding mijn praktijk start. Naast de reguliere behandelingen is het ook mogelijk om mij als ‘oefencliënt’ te helpen met afstuderen. Heb je hier interesse in dan hoor ik dit graag. Uiteraard staat hier een tegemoetkoming in de kosten tegenover.

Meer weten of contact opnemen? 

Wil je meer weten over haptotherapie of mij bijvoorbeeld helpen met afstuderen door 'oefencliënt' te zijn? Neem dan contact met mij op door te klikken op onderstaande button. Je kunt natuurlijk ook even bellen naar 06 20 93 63 46 of een berichtje sturen via Whatsapp.

Geef een reactie