Tarieven & voorwaarden

Tarieven

 

Erkende Haptotherapeut

De meeste zorgverzekeraars vergoeden haptotherapie door erkende hapotherapeuten die zijn aangesloten bij de beroepsvereniging VVH, vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de polis die je kiest. Vaak geldt er een maximumbedrag per behandeling en een maximum vergoeding per kalenderjaar.

 

Gereduceerd tarief

Momenteel ben ik aan het afstuderen als haptotherapeut en worden mijn behandelingen nog niet vergoed door zorgverzekeraars. Totdat ik erkend haptotherapeut ben, hanteer ik een aangepast tarief van € 45,- (incl. BTW) per behandeling.

 

Een behandeling duurt ongeveer 50 minuten.

Het is mogelijk om eerst een kennismakingsgesprek te hebben van ongeveer 20 minuten, dit is kosteloos en geheel vrijblijvend. Wil je dit melden bij het maken van de afspraak? Dan kan ik hiermee rekening houden in de tijdsplanning.

 

Praktijkovereenkomst

Tijdens een behandeltraject staan we samen stil bij de ontwikkelingen die je maakt. De duur van een traject is afhankelijk van de vraag waarmee je komt. Tijdens de eerste afspraak vraag ik je ook om de praktijkovereenkomst te ondertekenen.